Но Лимит Менаџмент е водечки снабдувач на професионални хигиенски алатки за чистење од брендот “Rulopak” наменети за индустријата за храна и пијалаци, корпорации како и други хигиенско чувствителни индустрии.

Кога работите со Но Лимит Менаџмент, може да сметате на хигиенски партнер кој е признат во целата земја по своите стручни совети, функционален дизајн, супериорен квалитет и пионерски дух.

Флексибилната и брза услуга, испорака во краток временски период, како широка дистрибутивна мрежа поткрепена со квалитетот на Rulopak производите.

Секогаш чекор напред во Хигиената

Со обезбедување на професионални средства за чистење и услуги, Ние им помагаме на нашите клиенти да ги задоволат нивните хигиенски идеали и потреби.