social image
  • 20 % ПОПУСТ НА ПОТРОШЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА СИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ И БЕСПЛАТНИ ДИСПЕНЗЕРИ

Кои сме ние

Но Лимит Менаџмент е водечки снабдувач на професионални хигиенски алатки за чистење од брендот “Rulopak”,

Наши производи

Алатки наменети за индустријата за храна и пијалаци, корпорации како и други хигиенско чувствителни индустрии.

Што нудиме

Флексибилната и брза услуга, краток временски период, широка дистрибутивна мрежа одобрена од квалитетот на Rulopak.

ОСВЕЖУВАЧ ЗА ПРОСТОР

 "Пријатниот мирис во продажното место позитивно влијае на  потрошувачот, на неговата намера да влезе во местото, да го купи производот и да остане подолго во продавницата “