Одберете нешто од нашите прозводи

Има на фирма*
Лице за контакт*
Е-пошта:*
Адреса:*
Диспанзер за тоалет

Диспанзер за бришач ролна

Диспанзер за тоалет извлекување

Диспанзер за тоалет во лист

Диспанзер сензор за бришач ролна

Диспанзер за ролна бришач

Диспанзер за бришач во лист

Диспанзер за салфети

Диспанзер за течен сапун 800мл

Диспанзер за ВЦ дезинфекција

Диспанзер - R-1310

Диспанзер - R-1310

Бришач ролна 80м перфорирана

Тоалет хартија џамбо ролна 110м

Бришач за раце во лист 200 листа

Бришач ролна неперфорирана 90 метри

Салфети 1сл. 30х30

Диспанзер - R-1310

Кертриџ за освежувач на простор до 1000м3

Кертриџ за ВЦ дезинфекција 550мл

Миризлива подлога

Хигиенска фолија за ВЦ даска

*

Работно време

Понеделник - Петок:

08:30 -16:30

Сабота:

09:00 -13:00

 

Информации за контакт

Адреса: ул. Тодор Чангов бр.27/26

Телефон: +389 71 303 654
                    +389 71 302 875
Е-пошта: sales@nlmpap.mk